24. kolo SuperSport Druge NL

Nogometaši Jadrana danas gostuju u Karlovcu: Brojne ozljede i radni dan muče Porečane

| Autor: Boris Vidulin
REPRIZIRATI POREČKI OGLED - Mate Ivetić

REPRIZIRATI POREČKI OGLED - Mate Ivetić


Danas će nogometaši Jadrana, u neuobičajenom terminu za njih, odigrati susret 24. kola SuperSport Druge NL u Karlovcu. Naime, istoimeni domaćin svoje utakmice odgrava petkom u 18 sati. Te okolnosti ne odgovaraju Jadranu jer nekolicina igrača ima radne obaveze pa će prije puta morati, doduše skraćeno, biti na poslu, a onda direktno sjesti u autobus. Druge mogućnosti jednostavno ne postoje jer je lista ozljeđenih igrača sve veća i na put će krenuti samo 12 seniora.

- Sve je više ozlijeđenih igrača, a nitko se još nije oporavio. Imamo i Olivera Sumića koji je i ozlijeđen i s tri žuta kartona tako da smo malobrojni, nemamo širinu i na put moramo svi, radili oni ujutro il ne. Lakše ću nabrojati one igrače na koje računam, nego one koji nedostaju - rekao je trener Jadrana Dalibor Šuran.

Bez obzira na to, pokazali su porečki nogometaši nebrojno puta kako mogu biti jači od svake nedaće i kako znaju odigrati kada su ih već svi osudili na poraz. Slična situacija je bila i na jesen kada su bili bez pobjede, a u goste im je došao upravo Karlovac. Vjerojanto ih je momčad Igora Pamića tada podcijenila i tada su Porečani upisali prvu sezonsku pobjedu, ujedno dosad i najveću jer je bilo 5:1.

Zanimljivo je da će Sportska televizija prenositi ovaj današnji susret pa će tako svi oni koj prate Jadran moći pogledati kako to izgleda u gostima. Do sada to nije bilo uspješno. Porečani su najneuspješniji gosti u ligi, imaju tek četiri boda, odnosno četiri remija uz gol razliku 9:28 pa bi im prisustvo kamera moglo biti dodatni motiv. Iako je Karlovac u srijedu igrao kup susret u Ogulinu i pobijedio 3:0, nadanja da bi možda mogli biti umorni »ne drže vodu«. Tamo je nastupio samo jedan igrač iz prve postave pa u tome Porečani ne mogu tražiti svoju priliku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini