JADRAN

NA POREČKOM VELOM JOŽI GOSTUJE PRVOLIGAŠ IZ ZAPREŠIĆA Šuran: Ne gajimo iluzije, ali se niti ne bojimo Intera

| Autor: Boris VIDULIN
SVAŠTA JE MOGUĆE - Dalibor Šuran (M. MIJOŠEK)

SVAŠTA JE MOGUĆE - Dalibor Šuran (M. MIJOŠEK)


Treba biti realan i reći da igramo protiv profesionalaca, odnosno protiv prvoligaša. Ne treba gajiti iluzije, ali ne treba se ni bojati. Neka mi imamo malo sreće, neka oni imaju loš dan i vrlo brzo se dogodi iznenađenje. Vjerujem da smo kadri pružiti dostojan otpor, kaže trener Porečana Dalibor Šuran

Između dvije prvenstvene utakmice danas će nogometaši Jadrana odigrati utakmicu šesnaestine finala Kupa Hrvatske i u 15.30 sati ugostiti prvoligaša Inter iz Zaprešića. Svi su igrači mišljenja da im je ova današnja utakmica nagrada za sve ostvareno jer se ne igra često službenu utakmicu protiv prvoligaškog kluba na svom terenu.

Naravno da njihovo mišljenje dijeli i trener Dalibor Šuran.

- Ovo nam je jedna utakmica u kojoj valja uživati, opustiti se i igrati bez ikakvog pritiska. Naravno da to ne znači da ju shvaćamo kao neku ekshibiciju, igrat ćemo najbolje što znamo, nećemo se štedjeti i svašta je moguće u devedeset minuta igre, kaže trener porečkog trećeligaša.

Njegov riječi ukazuju na to da, ipak, imaju ambicija pokušati iznenaditi prvoligaša iz Zaprešića.

- Treba biti realan i reći da igramo protiv profesionalaca, odnosno protiv prvoligaša. Ne treba gajiti iluzije, ali ne treba se ni bojati. Neka mi imamo malo sreće, neka oni imaju loš dan i vrlo brzo se dogodi iznenađenje. Vjerujem da smo kadri pružiti dostojan otpor, a kako su oni u nedjelju imali susret protiv Hajduka u Splitu, možda budu i umorni. Ne znam u kakvom će sastavu doći, ali ni njihov trener Samir Toplak nema veliku širinu i ne može previše kombinirati, najavljuje Šuran.

Isti problem kao i najdugovječniji prvoligaški trener na klupi prvoligaša iz Zaprešića ima i Šuran, kojem nedostaje nekoliko bitnih karika momčadi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini