ISTRA 1961

Blagojević: Pred nama su utakmice kakve najviše volim igrati

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Luka Batelić/Pixsell)

(Snimio Luka Batelić/Pixsell)


U četvrtak je Slavko Blagojević ugasio 37 svjećica na rođendanskoj torti. Nepunih sedam godina svog života proživio je u Puli i u tom je periodu uspio prikupiti rekordnih 165 prvoligaških utakmica za Istru 1961, a kad njima pridoda one koje je odigrao u Kupu Hrvatske i u kvalifikacijama za ostanak u društvu najboljih, dolazi do respektabilne brojke od 181 utakmice u zeleno-žutom dresu.

Čestitke slavljeniku nisu izostale, a obol je na svoj način dao i trener Paolo Tramezzani, koji je kapetana prvog povukao s terena u Balama na kojem je prva momčad, nakon četiri treninga odrađena u tri dana, odigrala prijateljski susret s juniorima.

Odradio je "ratnik iz Otoka" 30 minuta prije nego je svoje mjesto na terenu ustupio Oleksandru Petrusenku, nakon čega je zasjeo na suncem obasjanu klupu i u društvu rekonvalescenta Frane Mlinara promatrao suigrače na djelu.

- "Stisnuo" nam je trener četiri treninga i utakmicu od srijede do petka, ali nije bilo pretjerano zahtjevno. Uglavnom smo radili na nekim taktičkim stvarima i bila nam je to svojevrsna rekuperacija nakon napornog perioda koji je ostao iza nas. Dobro nam je došla, a dobili smo potom i slobodan vikend nakon kojeg smo se okrenuli prema završnih devet utakmica što su pred nama - rekao je Slavko Blagojević, kapetan Istre 1961.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater