NOVA KOLEKCIJA

FOTO / ZAVODLJIVA ELEGANCIJA I FRANCUSKA ČIPKA u "Juste Toi" kolekciji Vesne Pretković



Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna. Sve se bazira na glamuru i eleganciji, materijali kao čipka i svila još su sofisticiraniji, a posebna je važnost pridodana ručno ukrašenim detaljima, posebice čipkanim aplikacijama, ističe se u najavi kolekcije "Juste Toi" (Samo ti)

"Znamo da se svaka djevojka i žena želi osjećati zadovoljno i seksipilno u odjeći koju nosi. Upravo to je bila inspiracija na novu kolekciju večernjih i vjenčanih haljina poznate dizajnerice Vesne Pretković", ističu iz hrvatske modne kuće Vesna SPOSA, koja je za nadolazeću sezonu jesen/zima, izradila više od dvadeset atraktivnih modela vjenčanica i večernjih haljina za novu kolekciju prepunu francuske čipke, svilenih materijala inspiriranu pravom elegancijom.

Senzualnost i profinjenost

Kampanja za kolekciju "Juste Toi" (Samo ti), snimljena je u bajkovitoj Opatiji, a savršena lokacija Amadria Park Hotela Royal bila je idealno mjesto za nove Vesna Sposa kreacije.

- Hotel se nalazi na obali u samom centru Opatije pa je i atmosfera doprinijela da kolekcija dobije razinu elegancije i profinjenosti. Omiljena riječka manekenka Manuela Fabac koja fantastično nosi Vesna Sposa kreacije ponovno je izabrana za zaštitno lice kao i prekrasna voditeljica CMC televizije Elena Jung. Šminku i frizuru potpisuju Daniel Domika, make up artist koji je svoje znanje "brusio" na prestižnoj akademiji Make up forever u Parizu te Ivan Bošnjak iz poznatog frizerskog salona Perman Experience. Cijelu kolekciju snimio je Robin Pretković, ističu iz modne kuće Vesna SPOSA.

Senzualna, no istovremeno krhka i jaka, svjesna sebe i pomalo zaigrana – sve su to karakteristike ove kampanje. Za francusko ime kolekcije "Juste Toi", u prijevodu "Samo ti", dizajnerica Vesna Pretković odlučila se upravo zbog toga što kolekcijom dominira francuska čipka, poznata i kao kraljica čipke.

Odvažno i inspirativno

- Zavodljiva elegancija kombinirana s francuskom čipkom, kao i samo ime kolekcije govori koliko je ona posebna i - samo za tebe. Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna. U kolekciji u kojoj se sve bazira na glamuru i eleganciji, materijali kao čipka i svila su još sofisticiraniji, a posebna je važnost pridodana ručno ukrašenim detaljima, posebice čipkanim aplikacijama, ističe se u najavi kolekcije "Juste Toi", koja je - odvažna i inspirativna te privlači poglede svojom paletom modernih i snažnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima. (Priredila B. Ć. J., snimio Robin PRETKOVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater