NOVI SINGL KVARNERSKE GLAZBENO SCENSKE ATRAKCIJE

"VOZAČKA" Koktelsi privedeni zbog kolektivnog prekršaja


Kvarnerska glazbeno scenska atrakcija, grupa Koktelsi nakon ljetne turneje i odrađenih pedeset koncerata diljem Hrvatske, Italije i Slovenije, predstavlja novi singl "Vozačka".

- Pjesma govori o vječnoj temi vožnje u alkoholiziranom stanju, povratku iz izlaska i gubitku vozačke dozvole."A joj, joj " stih koji se u obliku mantre ponavlja kroz cijelu pjesmu najbolje opisuje osjećaje osobe kad ugleda policajca na cesti u ranim jutarnjim satima, kažu Koktelsi. Dodajući da "Tko griješi taj mora biti spreman i platiti dug društvu", objašnjavaju da se zato dio radnje spota događa u zatvorskom kamenolomu, u kojem Koktelsi robijaju zbog previše konzumiranja alkohola i razmišljaju o kobnoj noći u kojoj su ostali bez vozačkih dozvola.

- Je li moglo drugačije, jest! Ali ovako je zabavniji spot koji je sniman u starom pomorskom kamenolomu u Štinjanu i u centru Pule, kažu Koktelsi, koji su zajednički osmislili i režirali spot, a kameru i montažu potpisuje Marin Gregurev. Osim Koktelsa u glavnoj ulozi policajca odlično se snašao Nikola Pavlaković, službeni fotograf grupe.

A, na kraju još i poruka Koktelsa za njihovu publiku: "Ako nemate milion kuna za jamčevinu, ne pijte dok vozite... cin, cin".(B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini