GDJE SE ODMARAJU POZNATI ISTRANI?

Flego na Rabu, Miletić u Puli, Drviš u Dalmaciji, a Alenu Vitasoviću je PRETOPLO DA BI IŠAO NA MORE



Polovica je kolovoza, a sunce prži već danima. Uspiju li se poznati Istrani   - političari, sportaši, gospodarstvenici - odmoriti? Kako provode ljeto i gdje odmaraju, ako to uopće čine, upitali smo nekoliko njih.

Župan Valter Flego, iako na godišnjem odmoru na moru, odmah nam se javio te ispričao anegdotu da je, prilikom potpisivanja godišnjih odmora, svoje djelatnike u Županiji u šali upitao tko će njemu potpisati odgovor. Na to mu je kolegica odgovorila kako je on dužnosnik, a oni su uvijek na dužnosti.

        - Eto, tako nekako uvijek ispadne. Iako formalno ne radim, dostupan sam, primam i dalje mailove, poruke, u ponedjeljak je nešto trebalo hitno potpisati pa sam morao na posao…, priča nam Flego, dodajući da svake godine ipak pokuša uhvatiti koji tjedan godišnjeg odmora kako bi ga proveo s obitelji.

        - Planiram si svake godine nakon mimohoda u Puli uzeti slobodan tjedan jer nam tada pada godišnjica braka, kazao nam je Flego, napominjući da je riječ o 16-toj godišnjici.

            Svake godine, navodi, odlučuju se za neko drugo mjesto, a ove su godine za odmor odabrali otok Rab. U povratku će dva dana proći kod prijatelja na Krk, kaže nam Flego, pojašnjavajući kako gleda da uvijek ostane "blizu Istri" u slučaju da je potreban te kako mu je manje bitno mjesto gdje se odmara, a više da to vrijeme kvalitetno provode s djecom i suprugom. "Bitno mi je da smo na kupu, da smo skupa", zaključio je Flego. (PIŠE Borka PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini