ULAZ SLOBODAN

SPEKTAKL LJEPOTE U ROVINJU: Kraljica Hrvatske birat će se u hotelu Lone

| Autor: Mladen RADIĆ
Kandidatkinje na izbor Kraljice Hrvatske

Kandidatkinje na izbor Kraljice Hrvatske


Izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta održat će se večeras u rovinjskom hotelu Lone.

Izbor se tradicionalno održava uz veliku podršku Turističke zajednice grada Rovinja i Grada Rovinja, koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske najavljuju kako su prvi put u povijesti Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku, u kojoj će se prvi puta održati ovaj izbor.

Na pripremama u Rovinju djevojkama se pridružila Kraljica Hrvatske 2018. Ema Gračan, kćerka jedine Hrvatice koja je osvojila prestižnu titulu Kraljice Svijeta 1990. godine, Danijele Gračan.

Kroz svečanost će voditi Doris Pinčić i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju Boris Novković te dance grupa Colonia. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i plesna skupina Megablast.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice na e-mail adrese info@kraljica-hrvatske.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum