KONCERT U PULSKOM ROCK CAFFEU

Bubnjar legendarnih AC/DC svira u Puli


Bubnjar slavnog australskog hard rock benda AC/DC Phill Rudd (64) nastupit će sa svojim bendom 28. travnja u pulskom Rock Caffeu.

Phil Rudd bio je preko 30 godina bubnjar ovog kultnog hard rock benda, od 1975. do 1983. te ponovno od 1994. do 2015. godine.

Nakon odlaska bas gitariste Mark Ewansa iz AC/DC-a 1977. godine, Rudd je postao jedini član benda koji je rođeni Australac, dok su ostali članovi Britanci. Zajedno s ostalim članovima AC/DC-a, 2003. je primljen u Rock and Roll Kuću slavnih (Hall of Fame).

Zanimljivi su razlozi prestanka Ruddova sviranja u AC/DC-u, bez kojih valjda nije potpuna biografija velikih rock glazbenika. Rudd se zbog pravosudnih problema na Novom Zelandu nije mogao pridružiti bendu 2015. godine na turneji "Rock or Bust", pa ga je zamijenio Chris Slade. Naime, novozelandski sud je u ljeto 2015. osudio Rudda na osam mjeseci kućnog pritvora zbog prijetnje ubojstvom svom građevinskom majstoru te zbog toga što mu je policija u kući pronašla marihuanu i metamfetamine. Rudd je tada priznao krivnju, no sudac je odbio zahtjev njegova odvjetnika da ga se osudi uvjetno kako njegova bubnmjarska karijera u slavnom AC/DC-u ne bi završila, pa je bend na turneju morao krenuti s novim bubnjarom.

Broj posjetitelja za koncert u pulskom Ropcvk Caffeu je ograničen, pa organizatori pozivaju zaintereisrane da požure po svoju ulaznicu. Ulaznice po cijeni od 100 kuna od danas se mogu kupiti preko Ticketshopa, u Activi Travel Pula, Tisak mediji širom Istre, te u turističkim agencijama "Damir" u Umagu i "Contineo" u Pazinu. (Z. A.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom