KRŠAN

U drugi krug za izbor načelnika ušao je Roman Carić: OPĆINA KRŠAN JE JASNO I GLASNO REKLA DA ŽELI PROMJENU!

Moj cilj je i dalje isti, donijeti ključne i odlučne promjene u Općini Kršan. Potrebno je zaokrenuti u pravi smjer te krenuti u novi način upravljanja i vođenja općine, novi način odabira prioriteta u razvoju i prioritetnih projekata. Ono na što bih još stavio naglasak je transparentnost trošenja i upravljanja javnim financijama, kaže Carić

| Autor: Branko BIOČIĆ
Roman Carić

Roman Carić


U općini Kršan u prvom je krugu uvjerljivo najviše glasova dobio kandidat grupe birača Roman Carić, ali nedovoljno za ukupnu pobjedu pa će iduće nedjelje Carić to pokušati ostvariti protiv dosadašnjeg općinskog načelnika Valdija Runka.

- Od prvog kruga izbora proteklo je tek nekoliko dana, a još se uvijek osjeća euforija oko nadmoćne pobjede koju smo imali u prvom krugu. Iako zbog tek nekoliko glasova idemo u drugi krug, jasno je da su žitelji Općine Kršan rekli svoje 'Želimo promjenu'. Drago mi je da je većina mojih sumještana prepoznala našu kampanju, naš program i našu listu kao nešto za što se vrijedi boriti. Svakodnevno dobivamo poruke i pozive podrške sa svih strana i siguran sam da ćemo i u drugom krugu odnijeti istu takvu pobjedu. Moj cilj je i dalje isti, donijeti ključne i odlučne promjene u Općini Kršan. Potrebno je zaokrenuti u pravi smjer te krenuti u novi način upravljanja i vođenja općine, novi način odabira prioriteta u razvoju i prioritetnih projekata. Ono na što bih još stavio naglasak je transparentnost trošenja i upravljanja javnim financijama, odnosno financijama naših sumještana. Moramo biti maksimalno transparentni i uvijek tu za svakoga, kaže Carić.

Ističe kako program kojeg su osmislili upravo to i donosi, te će nakon ovih izbora sljedeće četiri godine raditi na tome da Općina Kršan postane ravnomjerno razvijena, učinkovita, brža, bolja i da svi žitelji imaju logodniji život nego danas.

- Sada više nije vrijeme za povratak na staro, već trebamo snažno zakoračiti prema budućnosti koja nas čeka. Sljedeće četiri godine radim za ljude, radim za naše mlade, radim za naše starije, radim za svih bez iznimke. Siguran sam da će 30. svibnja ljudi opet izaći na birališta, čak i u većem broju, te da će pokazati svima što Općina Kršan može, treba i želi, zaključio je Carić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater