LOKALNI IZBORI

EKSKLUZIVNO: Doznajemo tko je sve zainteresiran za mjesto gradonačelnika Pule. NEKA IMENA IZAZVAT ĆE NEVJERICU!

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Dušica Radojčić, Samir Hadžić, Plinio Cuccurin... su među potencijalnim kandidatima za mjesto gradonačelnika Pule. Dapače, Dušica Radojčić, poznata ekološka aktivistica, čelnica Zelene Istre, u srijedu nam je praktički i potvrdila da je zainteresirana preuzeti Grad.

Radojčić je posljednjih godinu-dvije često u javnosti zbog brojnih akcija udruge kojoj je na čelu, kao što su one oko ski lifta na Valovinama i davanja Muzila u stogodišnju koncesiju.

Slično je poručio i Hadžić, nekad poznati pulski izbacivač koji je u prvi plan javnosti izbio kad je preuzeo neformalno mjesto radničkog vođe u borbi za opstanak Uljanika. Tada je zasigurno pobrao brojne simpatije, koje se nisu ugasile do danas.

Plinio Cuccurin, iznimno uspješni poduzetnik, nije potvrdio da će se kandidirati za mjesto gradonačelnika (spominje se i kao kandidat za župana), ali to nije ni demantirao, ostavivši mogućnost otvorenom.

U tijeku je, inače, provođenje ankete o preferencijama građana za koga bi glasali za mjesto gradonačelnika Pule i župana Istarske županije. Uskoro bi trebali biti poznati i rezultati te ankete. Od prije je izvjesno da se aktualni gradonačelnik Pule Boris Miletić namjerava kandidirati za mjesto župana, a iz redova IDS-a na njegovo mjesto bi trebao "pucati" Robert Cvek. Od kandidata se neslužbeno spominjala i SDP-ova vedeta Sanja Radolović.

Dušica Radojčić, Samir Hadžić, Plinio Cuccurin,  Robert Cvek, Sanja Radolović... Koji bi to izbori bili! 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater