LOKALNI IZBORI

Evo što su o mogućim kandidaturama za gradonačelnika Pule rekli Dušica Radojčić, Samir Hadžić, Plinio Cuccurin, Gordana Deranja i Filip Zoričić. HADŽIĆ: AKO ULJANIK ODE U LIKVIDACIJU, POSTAJEM POLITIČAR!

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Evo što su za Glas Istre rekli potencijalni kandidati za gradonačelnika Pule, koji se spominju u tajanstvenoj anketi koje se provodi ovih dana. 

Dušica Radojčić: Zašto ne! Sve je moguće! To što se moje ime već ranije provlačilo kroz ankete samo pokazuje da moj angažman nekom predstavlja prijetnju. Do izbora ima još vremena, ali ovako velika doza nezadovoljstva u Puli samo potvrđuje da je konačno došlo vrijeme za promjene. 

Samir Hadžić: Nitko me još nije zvao tako da zasad ne mogu reći da se planiram nametnuti kao kandidat neke stranke. No moja kandidatura za gradonačelnika Pule ovisi o tome što će se u konačnici dogoditi s Uljanikom. Ako zaista ode u likvidaciju, e onda ću raspaliti kao političar! Sve opcije su otvorene, iako sam svjestan da je priključivanje nekim manjim i neafirmiranim strankama pucanj u prazno. U svakom slučaju, neću se prodati i vrlo vjerojatno je da bih mogao biti nezavisni kandidat. 

Plinio Cuccurin: Iako ne dajem izjave medijima već više godina i nisam više javna osoba, oko mog budućeg djelovanja mogu reći da me dijeljenje, pomaganje i doprinos boljem sutra ispunjavaju ponosom i daju mi stalnu motivaciju. Naime, najljepši uspjeh je onaj koji dolazi sljedeći.

 

Gordana Deranja: Da sam se željela baviti politikom, učinila bih to puno prije. Politika me ne zanima, a time ni funkcija pulske gradonačelnice. Ne pada mi na pamet ulaziti u to. 

Filip Zoričić: Naravno da mi godi da sam jedan od kandidata, ali zasad je moja "politička opcija" samo Gimnazija. Ako je moj rad prepoznat izvan Gimnazije, onda bih volio da na takav način i grad i društvo funkcioniraju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater