GRAČIŠĆE

Nezavisni Ivan Jeromela ide u drugi krug: GRAČIŠĆANI SU REKLI DA ŽELE PROMJENE

Ovi izbori su više od izbora, ovo je naša prilika za konkretan napredak i zaokret u upravljanju općinskim resursima, odnosu jednih prema drugima i na kraju prilika da počnemo raditi za boljitak svih, kaže Jeromela

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Ivan Jeromela

Ivan Jeromela


Ivan Jeromela, nezavisni kandidat za načelnika Gračišća, relativni je pobjednik prvog kruga izbora protiv dosadašnjeg načelnika Ivana Mijandrušića, koji tu dužnost obnaša neprekidno već dugih 20 godina. Ostvario je prednost u prvom krugu i kao favorit ulazi u drugi krug.

- Prije svega zahvaljujem u ime nezavisne liste i svoje osobno svim biračima koji su izašli na izbore i dali nam glas. Gračišćanke i Gračišćani su rekli da žele promjene u načinu i strukturi upravljanja općinom, a moj tim i ja spremni smo prihvatiti tu ulogu. Općini je potrebna jedna nova razina otvorenosti i pristupačnosti, zato smo okupili jedan tim mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi. Osjetili smo da su se ljudi kod nas zaželjeli promjena i planiramo to ostvariti, rekao je Jeromela.

Kada je riječ o daljnjim planovima, ukoliko u drugom drugu dobije povjerenje većine birača, kaže da su razgovarali sa sumještanima jer su htjeli iz prve ruke čuti razmišljanja i poteškoće s kojima se susreću i na tome su gradili program.

- Upravo zato, u drugi krug krećem samo opterećen potrebom za razvojem i konsolidacijom općine. Potvrdu o ispravnosti naših nastojanja dobili smo od naših sumještana koji su pokazali da na lokalnoj razini nije važna stranačka pripadnost već kvaliteta i volja za radom te dobra vizija razvoja naše općine i konkretna pomoć našim mladima i mladim obiteljima, gospodarstvenicima i umirovljenicima, što je u srži programa našeg djelovanja. Općina Gračišće ima jako veliki potencijal - vidimo ga i želimo ga ostvariti, a najviše u vidu ljudskih potencijala, dakle naših sumještana, kaže.

Kao gorući problem vidi nepravedno raspoređivanje građevinskog zemljišta pa će poseban fokus usmjeriti upravo na to. Također, planira smanjiti komunalni doprinos koji je među najvišima u središnjoj Istri, a sve kako bi mlade obitelji lakše izgradile svoj dom i na Gračašćini započeli svoj život i osnovali obitelj.

- Zato su ovi izbori više od izbora, ovo je naša prilika za konkretan napredak i zaokret u upravljanju općinskim resursima, odnosu jednih prema drugima i na kraju prilika da počnemo raditi za boljitak svih, zaključio je Jeromela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini