istrametova prognoza

ZIMA, ZIMA E PA ŠTO JE...Bit će dosta sunca, no krajem subote i u nedjelju prijepodne u Istri bi moglo biti iznenađenja

| Autor: Glas Istre
Ćićarija (snimio Enes Seferagić Enki)

Ćićarija (snimio Enes Seferagić Enki)


Iduća tri dana donose nam pravo zimsko vrijeme. Bit će dosta sunčanog vremena, a krajem subote te u nedjelju prijepodne ponegdje može zalepršati i malo snijega, prognoza je Istrameta za idućih nekoliko dana.

Danas, u petak, bit će pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Puhat će slaba do umjerena, na poznatim lokalitetima jaka bura. Jutarnje temperature zraka od -7 do 2 °C, dnevne vrijednosti između 3 i 6 °C.

U subotu, pretežno sunčano i vrlo hladno vrijeme, poslijepodne uz porast naoblake. Uz više oblaka krajem dana i u noći na nedjelju može biti mjestimičnog slabog snijega. Puhat će slaba do umjerena, na Kvarneru prijepodne ponegdje jaka bura, danju će postupno oslabjeti te na moru zapadne Istre okrenuti na slab jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -10 do -1 °C, dnevne vrijednosti između 2 i 5 °C.

Nedjelja donosi djelomice sunčano do pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost slabih oborina, u unutrašnjosti Istre snijega, a uz obalu susnježice. Ne očekuju se značajnije količine oborina. Puhat će slabo jugo i istočnjak. Jutarnje temperature zraka od -4 do 0 °C, dnevne vrijednosti između 2 i 6 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of