POSAO.HR

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?


Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

TGT Adriatik d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) za rad u Puli i okolici. Od kandidata se očekuje završen Građevinski fakultet, radno iskustvo u trajanju od dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi osiguran smještaj i rad na neodređeno. Prijaviti se možete ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki s modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Tvrtka proširuje svoj tim te traga za laborantom 2 (m/ž) za rad u Umagu. Od kandidata se očekuje rad u četverosmjenskom radu, kontrola proizvodnje u svim fazama proizvodnog procesa, obilazak strojeva u proizvodnji i uzimanje uzoraka, ispitivanje uzoraka, upisivanje rezultata ispitivanja u računalo te arhiviranje. Više o potrebnim uvjetima koje kandidati moraju zadovoljiti te načinu prijave potražite na linku.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodavača (m/ž) u Puli. Idealan kandidat (m/ž) treba imati izražene komunikacijske sposobnosti, minimalno godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, uz prednost rada u prodaji namještaja. Sve o poslovnim zadaćama i prijavi pogledajte ovdje.

Dermoestetik d.o.o. traži djelatnika na poziciji tehnologa u laboratoriju (m/ž) za proizvodnju prirodne kozmetike, uredno vođenje dokumentacije po EU regulativi i ISO standardima. Rad obuhvaća puno radno vrijeme s mogućnošću napredovanja. Mjesto rada: Novigrad (Istra). Ukoliko imate VSS biotehnologije, farmacije, kemije, dobro poznavajete engleski jezik (poželjno i talijanski jezik), a skloni ste timskom radu, ovaj je posao možda baš za vas. Prijavite se ovdje.

Elez d.o.o. / Hotel Marina zapošljava djelatnike na dvije pozicijerecepcioner (m/ž) i osoba za marketing i prodaju smještajnih kapaciteta (m/ž). Od idealnih kandidata poslodavac očekuje radno iskustvo, poznavanje hotelskih programa (Mish), upravljanje online servisima bookiranja, entuzijazam i želju za napretkom. Pogledajte obje poslovne pozicije na linku i prijavite se! Mjesto rada: Selce – Crikvenica. Sretno!

(Promo)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of