POSAO.HR

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?


Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Valamar zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž) za rad na području Poreča, Rabca, otoka Krka i Raba. Područje odgovornosti obuhvaća prodaju promocija, naplatu izleta, turističkih atrakcija, tailor-made tura, suvenira i ostalih usluga. Posao obuhvaća i operativne poslove vezane uz suradnju s partnerima (najave, vaučeri i dr.) Više o natječaju, uvjetima i prijavi pogledajte ovdje. Poslodavac zapošljava i na brojnim drugim senzonskim pozicijama, a svu ponudu možete pogledati ovdje.

Bauwerk Boen d.o.o., članica Bauwerk Boen Grupe, traži visoko motivirane nove zaposlenike na radnom mjestu: specijalist za poslovne procese (m/ž) / Business Process Specialist (BPM-Specialist) koji bi unaprjeđivao poslovne procese Bauwerk Boen grupe, povećavao učinkovitost i suradnju kako između odjela Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac tako i članica Grupe. Više o natječaju i prijavi pogledajte ovdje.

Kolektor CPG d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) za rad na području Hrvatske. Kolektor je razvojno i tržišno orijentiran, inovativan, financijski stabilan i komercijalno uspješan koncern. Radni zadaci uključuju sve poslove vezane uz gradnju, u skladu sa zakonskom regulativom. Posao uključuje rad na terenu te suradnju s ostalim odjelima u poduzeću. Od kandidata se očekuje diploma inženjera građevinarstva, položeni stručni ispit, vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanje engleskog jezika , minimalno četiri godine radnog iskustva na gradilištima. Prijavite se putem brze prijave ovdje.

RIV Agency za klijenta zapošljava na brojnim pozicijama, za rad na riječnim luksuznim brodovima. Traže se maseri, recepcionari, frizeri, pomoćni radnici u kuhinji, sobarice, kuhari, konobari (m/ž). Sve natječaje i uvjete prijave provjerite na linku.     Sretno!

Novi d.o.o. iz Novog Vinodolskog zapošljava na brojnim pozicijama visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Traže se voditelj ljudskih potencijala (m/ž), direktor hrane i pića, voditelj nabave, šef restorana i zaposlenici na brojnim drugim pozicijama. Sve natječaje i uvjete za iste možete potražiti ovdje.

(Promo)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater