DANAS U PULI

Ivo Josipović podržao Danijela Ferića za župana Istarske županije

| Autor: Marcello ROSANDA
Kajin, Josipović i Ferić

Kajin, Josipović i Ferić


Ivo Josipović podržao je jučer u Puli Danijela Ferića u drugom krugu utrke za istarskog župana. Kandidat za župana Istarske županije Danijel Ferić održao je jučer konferenciju za medije uz bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, te gradonačelnika Umaga i predsjednika SDP Istarske županije Vilija Bassanesea.

Vili Bassanese u uvodu zahvalio se Ivi Josipoviću na dolasku i pružanju podrške Feriću za župana Istarske županije. Ferić se obratio medijima te istaknuo da je 16. svibnja najavljivao pozitivne promjene u Puli i Istri te se to diljem Istre i obistinilo.

- Građanke i građani rekli su da žele fer Istru jednakih šansi za sve. Rekli su ne namještenim prostornim planovima. Rekli su ne čekanju 10 godina za mjesto u domu za starije i nemoćne. Rekli su ne betonizaciji obale te pogodovanjima poput onog na Muzilu, kazao je Ferić.

- Podrška koju dobivamo svaki dan diljem Istre sve je veća i veća, to nam daje nadu i optimizam da smo 16. svibnja upalili iskricu nade da su pozitivne promjene moguće, a od 30. svibnja krećemo u izgradnju Istre jednakih šansi za sve, zaključio je Ferić.

Bivši predsjednik RH Ivo Josipović istaknuo je da je Danijel Ferić čovjek s ogromnim iskustvom u velikim sustavima te da može donijeti pozitivne promjene koje su potrebne u borbi protiv korupcije, napretku u gospodarskom području te povećanju efikasnosti javne uprave.

- Program Danijela Ferića koji je sažet u 13 točaka predstavlja put za još bolju Istru, Istru jednakih šansi za sve, zaključio je svoje obraćanje Ivo Josipović, kojeg je u nastavku boravka u Puli čekalo gostovanje u radio emisiji, a kasnije je tijekom dana u Buzetu pružio podršku i tamošnjem kandidatu za gradonačelnika Damiru Kajinu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom