HUMANITARNO VJEŽBANJE ZA MLADU PULJANKU DINU PERVAN

Body workoutom, jogom i trčanjem do potrebnih sredstava


U organizaciji Pump'n'Jump i Planet sporta u subotu 10. veljače u dvorani Planet sporta u Valdebeku od 18 do 20 sati održat će se humanitarno vježbanje za Dinu Pervan, 27-godišnju Puljanku, stolnotenisačicu, oboljelu od sarkoma.

"Ovih dana svi mislimo na Dinu, našu prijateljicu, našu vježbačicu. U želji da joj pružimo podršku i olakšamo put ka ozdravljenju, Pump'n'Jump i Planet Sport organiziraju sportski događaj humanitarnog karaktera pod nazivom 'Vježbajmo za Dinu'", kažu organizatori i pozivaju svih da se okupe u što većem broju i pomognu Dini prikupljanjem financijskih sredstava za lijekove i medicinska pomagala koja se ne nalaze na listi HZZO-a i druge troškove liječenja.

Svi koji se odazovu mogu birati program, a u ponudi su Dance workout (Pound, Zumba, Old school dance), Funkcionalni trening i M-Body Motion.

Ovog će vikenda i Yoga Zanshin Pula u svojoj dvorani u Rojcu održati "Yoga Zanshin za Dinu - vikend joge i masaze". Kako kažu u ovom klubu, Dinin vedri duh i pozitivan pogled na život nešto je što svih može inspirirati. Stoga će vikend u ovom centru biti posvećen Karma Yogi - putu nesebičnog davanja i pozivaju svih da im se pridruže i na ovoj humanitarki pokažu veliko srce. Pripremljeno je osam joga satova koje će voditi Suzana Janković, Melani Hrastić, Tanja Terlević i Jasna Halilagic, dvije abdominalne masaže po 90 minuta sa Suzanom Janković, dvije masaže psoasa po 90 min) s Melani Hrastić te jednu masažu thai akupresure od 90 minuta s Melani Hrastić. Očekuju se donacije od minimalno 50 kuna za sat joge (ili prema mogućnostima), odnosno 300 kuna za masažu. (S. Z. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of