"HODITI I ZDRAVI BITI"

FOTOGALERIJA / Tristotinjak Labinjana danas pješačilo od Labina do Plomin Luke

| Autor: Branko Biočić


Zbog lošeg vremena i kiše labinska akcija javno zdravstvenog projekta Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i Istarske županije „ Hoditi i zdravi biti“ prebačena je sa subote na nedjelju.

Tristotinjak Labinjana sa svih strana Labinštine, mladi i stari, muškarci i žene, pa i cijele obitelji okupilo se nešto prije 10 sati po sunčanom i prohladnom vremenu na trgu u labinskom naselju Kature gdje su se obavljali posljednji upisi, dijelile majice i voda.

Prije polaska tko je želio mogao je provjeriti tlak, sve sudionike je sa nekoliko vježbi zagrijala prof. kineziologije Julija Štemberga a zatim je vodičkinja Kristina Jakovčić objasnila program i put dug sedam kilometara koji je vodio sa Trga Kature preko šume do Vodotornja na Štrmcu pa nizbrdo po puteljku do Plomin Luke.

Među sudionicima bilo je mnogo poznatih lica koje je predvodio gradonačelnik Valter Glavičić sa sinom i njegova zamjenica Federika Mohorović Čekada u društvu svojih roditelja. Oko 12 sati pješaci su zadovoljni i pomalo umorni stigli do Plomin luke gdje su na rivi ručali a zatim se autobusima vratili u Labin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum