nasljednik Motovun Film Festivala

Filmski festival Cinehill od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru

| Autor: Hina
Ilustracija (Snimila Angela Maksimović)

Ilustracija (Snimila Angela Maksimović)


Filmski festival Cinehill, nasljednik Motovun Film Festivala, održat će se od 24. do 28. srpnja na izletištu Petehovac i u okolnim mjestima u Gorskom kotaru, a i ove će godine biti prikazan izbor najboljih nezavisnih filmova iz cijeloga svijeta, najavili su organizatori.

Nakon uspješnog lanjskog izdanja, dijelom održanog u Gorskom kotaru, ovogodišnji će se festival u cijelosti održati u ovom kraju, a program se osim na izletištu Petehovac održava i u Delnicama te okolnim općinama kako bi se u najvećoj mjeri proširio cijelim Gorskim kotarom, ističe se u priopćenju.

Kako najavljuju, i ove će godine biti prikazan izbor najboljih nezavisnih filmova iz cijelog svijeta, s počasnim gostima, uz glazbeni program te niz popratnih umjetničkih događanja, kao i onih posvećenih prirodi.

Novitet ovog izdanja bit će i jaka reprezentacija spisateljica i pisaca koji će predstavljati svoje nove radove, a cjelokupni program bit će objavljen početkom srpnja.

Vizuali ovogodišnjeg izdanja inspirirani su sloganom Filmovi u prirodi, a idejno rješenje vizuala rad je agencije Imago.

"Vrijedni mravi koji nose sve potrebno da bi se festival dogodio na nesvakidašnjoj lokaciji, u okolišu koji spaja planinski izlet i vrhunski filmski i glazbeni program, simboliziraju glavnu ideju festivala – u netaknutoj prirodi stvoriti oazu za filmofile i ljubitelje umjetnosti", poručuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater