etno-nasljeđe

"Liko moja tamburice stara" ove nedjelje u Lisinskom

| Autor: Marin Smolčić / Novi list
(Foto: Lika folklor)

(Foto: Lika folklor)


Autohtona lička kultura i etno-nasljeđe sve se više probija izvan svojih granica. Kako je već najavljeno Ličko-senjska županija organizira besplatan prijevoz i ulaznice na koncert „Liko moja tamburice stara“ koji će se održati u nedjelju u Zagrebu.

Stoga Ličko- senjska županija ovim putem poziva zainteresirane žitelje županije na koncert „Liko moja tamburice stara“, koji će se održati u organizaciji Udruge Ličana „Vila Velebita“ iz Zagreba u nedjelju 21. travnja 2024. godine s početkom u 19:00 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Besplatan prijevoz i ulaznice su osigurane od strane Ličko- senjske županije. Polazak za Zagreb iz Gospića je u nedjelju u 15 sati s parkirališta Ličko-senjske županije, Ulica dr. Franje Tuđmana 4.

Mole se svi zainteresiran da se što prije prijave Upravnom odjelu za školstvo, sport i kulturu Ličko-senjske županije iz razloga jer je broj karata za koncert ograničen. Kontakt osoba za organizaciju putovanja je Milan Ostović (098/ 497 440 ili 053/ 588 243).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini