"Štorija od muziki i kamika"

Besplatan solsticijski koncert Elis Lovrić u pulskom parku Monte Zaro. Imat će i posebnu gošću 

| Autor: Glas Istre
(Snimila Mirena Prpić)

(Snimila Mirena Prpić)


Istarska glazbenica Elis Lovrić početak ljeta obilježit će posebnim događajem na posebnom mjestu. Na obroncima pulskoga Monte Zara, austrougarskog parka koji baštini tajne antičkih kulturnih događanja, održat će u subotu 22. lipnja jedinstveni solsticijski koncert "Štorija od muziki i kamika". Ulaz na koncert je za sve ljubitelje glazbe – besplatan.

Kantautorica koja je, na nedavno završenim Melodijama Istre i Kvarnera, postala prva glazbenica s četiri osvojene nagrade na jednom izdanju festivala, na koncertu će predstaviti pjesme iz svojeg bogatog opusa. Među njima će biti i skladbe s njezinog prošlogodišnjeg albuma „Kanat od mora / Umi no uta“, dvojezičnog izdanja na labinjonskom i japanskom. U izvođenju pjesama pridružit će joj se posebna gošća, japanska glazbenica Utako Toyama.

Koncert u organizaciji Akcent studija bit će održan u subotu 22. 6. 2024. u 21.30 u parku Monte Zaro, uz financijsku potporu Grada Pule - Upravnog odjela za kulturu i Turističke zajednice grada Pule te je za posjetitelje besplatan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter