ISTARSKA PJEVAČICA

VIDEO / U Anezinom novom spotu glumi Neb Chupin

(Foto: Press)

(Foto: Press)


U Anezinu spotu za novu pjesmu "Malo tvoga vremena" glumi Neb Chupin, hrvatski glumac i producent koji je radio s brojnim holivudskim zvijezdama. Pjevačica iz Vrsara novi singl i spot snimila je još na engleskom i njemačkom jeziku. U pjesmi koja započinje pitanjem »kome danas novac ne kroji vrijeme?« šalje poruku o međuovisnosti novca, vremena i ljubavi.

Do zanimljive suradnje s Chupinom došlo je spontano 2022. godine, kada je Anezi pustila pjesmu na hrvatskom u njegovom prisustvu. Svidio mu se tekst jer se u njemu djelomično pronašao, a potom su shvatili da bi on bio odličan i u spotu u kojem bi glumio muškarca zaokupljenog jurnjavom za novcem.

Kako bi priča bila autentičnija, u spotu koji je radio redatelj Dario Radusin, vozio se u svome luksuznom automobilu Ferrari Roma. Iako isprva nije bila planirana objava pjesme na još dva jezika, Anezi je predložila Nebu da je prevedu na njemački jer već godinama priprema takve projekte, ali i na engleski, te da odmah snime i spot na sva tri jezika. Naime, Anezi trenutačno snima svoje pjesme na njemačkom, a paralelno radi i na albumu Nene Belana za to tržište. Taj je projekt započela tijekom pandemije na nagovor menadžera iz Njemačke.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of