SPOJ MODERNE PRODUKCIJE I RETRO ZVUKOVA

FUNKY RITAM ZA ZAGRIJAVANJE HLADNIH JESENSKIH DANA: Franka Batelić ima novi spot i singl


"Ti mi nosiš sreću" nova je Frankina pjesma u kojoj se ovoga puta poigrala sa zvukom svjetske pop produkcije i retro elementima. Takva kombinacija ovu pozitivnu pjesmu čini zarazno plesnom.

"Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno – sretna!", rekla je Franka koja je novi hit dodala popisu pjesama koje će uvrstiti na album koji izlazi uskoro:

- Ti mi nosiš sreću je jedna od onih pjesama koje se pojave, zavoliš ih, snimiš u jednom dahu i jedva čekaš da ju čuje publika, kaže Franka. Slično je bilo i sa pjesmom ''Kao ti i ja'', koju su prihvatili i publika i radio postaje, te od izlaska prije tri mjeseca ne silazi iz top-a 10 službene glazbene ljestvice HR top 40.

Za glazbu i produkciju pjesme bio je zadužen Branimir Mihaljević, a tekst su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek.

Zajedno sa službenim izlaskom pjesme, Franka je na svom YouTube kanalu predstavila i spot.

''Željeli smo napraviti spot koji će pokazati sreću kroz zajedništvo, zabavu i naglasiti kako slučajni susreti mijenjaju ljudima život na bolje i ako to stvarno želimo, sve možemo okrenuti na pozitivu... male stvari čine život sretnijim'' – rekla je Franka i dodala kako joj je iznimno drago da se u spotu kao gost pojavio i naš najbolji rally vozač Juraj Šebalj.

Spot je režirala Sandra Mihaljević, za sylinge i kostime je bila zadužena Jasenka Tudor Bevanda, šminka Ana Rajić i Petra Sever, a frizure Martin Posavec za Salon Franić. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom