"NEMAM VIŠE SNAGE NI VOLJE"

Dražen Zečić i Lidija Bačić snimili duet: "Guštali smo"

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatski glazbenici Dražen Zečić i Lidija Bačić predstavili su svoj novi duet, pod nazivom "Nemam više snage ni volje". Splitske se kolege znaju se već dugi niz godina, a na ideju o suradnji su, kako kažu, došli prilikom zajedničkog nastupa u Sloveniji.

O njihovoj je suradnji sve relevantne detalje podijelila Lidija Bačić Lille, kako prenosi 24 sata.

"Lipa je ovo suradnja. Na koncertu u Sloveniji pala je ideja za duet. Onda je Dražen napisao pismu i oboje smo se složili – to je to", podijelila je, dodavši: "Mi se već dugi niz godina poznajemo i drago mi je da smo napokon objavili duet. Guštali smo u snimanju pisme i spota."

"Radujem se što će publika čuti našu emotivnu i romantičnu pjesmu u današnjem, ludom i ubrzanom svijetu", zaključila je naposljetku Lidija.

Inače, pjesmu "Nemam više ni snage ni volje" Dražen i Lidija izvest će uživo na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 8. lipnja.

Pjesma je ujedno i najava novog Draženovog albuma, na kojem će se naći čak četiri dueta. Kultno će pjevač zabavne glazbe novi album objaviti neposredno prije velikog koncerta zagrebačkoj Areni, koji će se održati 26.10.2024. godine.

"Dragi prijatelji, 26. listopada, ako ne budete imali većih problema u životu i budete imali vremena, dođite da se zabavimo tih par sati i zaboravimo na stvari koje nas opterećuju. Neki će se vratiti u mladost, a neki tek stvoriti uspomene za pamćenje", poručio je glazbenik prilikom gostovanja na Happy FM-u.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater