karte su rasprodane

Večeras koncert svjetski poznatog sastava Florence and The Machine. Fanovi se već okupljaju oko pulske Arene

| Autor: Mladen RADIĆ
Fanovi ispred Arene (snimio Dejan ŠTIFANIĆ) / Florence

Fanovi ispred Arene (snimio Dejan ŠTIFANIĆ) / Florence


U Areni će se večeras održati koncert jedne od trenutno najpoznatijih grupa, a to je Florence and The Machine. Za koncert su karte rasprodane.

Jedinstvena Florence

Vrata amfiteatra se otvaraju za publiku u 18.30, a u 20.30 na pozornicu bi se trebala popeti hrvatska glazbenica Dunja Ercegović poznata pod umjetničkim imenom Bad Daughter, dok bi glavni bend večeri, predvođen jedinstvenom Florence Welch koncert trebao početi u 21.30 sati.

Florence and The Machine u Pulu dolaze u sklopu turneje na kojoj promoviraju prošle godine objavljen album "Dance Fever". Stari amfiteatar bit će savršena pozornica na kojima će Florence predstaviti novi album, ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova iz cijele karijere.

Florence and The Machine okupili su se 2007. u Londonu i do danas su prodali više od 17 milijuna albuma, osvojili brojna Brit Awards priznanja, nominacije za sedam Grammy nagrada i zasjeli na vrhove glazbenih top-lista. Mediji poput The Sunday Timesa Florence su prozvali jednom od najposebnijih vokalistica, a završila je i na listi najutjecajnijih osoba na svijetu prema magazinu Time.

Grupa je objavila albume "Lungs" (2009.), "Ceremonials" (2011.), "How big, how blue, how beautiful" (2015.), "High as hope" (2018.) i "Dance fever" (2022.)

Vrh top-ljestvica

"Dance Fever" odmah je zasjeo na prvo mjesto UK albuma i zauzeo vrhove top-lista diljem Europe i svijeta, te je izrazito hvaljen zbog raznolikosti zvuka, tekstova i vokalnih sposobnosti. Uz singlove "King", "Free", "My Love", Rolling Stone ga opisuje kao jedan od najuzbudljivijih izdanja do sada, dok Pitchfork kaže da je to oda moći plesa i slobode u pokretu.

Od njihovih starijih poznatih pjesama tu su "Kiss with a Fist", "Dog Days Are Over", "Rabbit Heart (Raise it Up)", "Cosmic Love", "Drumming Song", "You've Got the Love", "Shake It Out", "What the Water Gave Me", "Never Let Me Go", "No Light, No Light", "Spectrum", "Ship to Wreck", "What Kind of Man" ili "Hunger", a vidjet ćemo što će od toga izvesti u Puli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum