OBOJICA SU HOSPITALIZIRANA

U Istri u jednom danu teško stradala dva motociklista. JEDAN JE VOZIO DOSTA PIJAN

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


U nedjelju oko 3.20 sati se na području Buzeta dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 37-godišnji motocilist

Vozeći motocikl Gilera pulske registarske oznake, iz smjera Buzeta u smjeru Ponte Portona, pod utjecajem skoro 2 promila alkohola, nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika te je zbog neprilagođene brzine udario u kamen i pao na nogostup.

Zadobio je ozljede teže naravi, radi kojih je hospitaliziran u riječkom KBC-u.

Istog dana oko 14.50 sati u Taru dogodila se prometna nesreća u kojoj je također ozlijeđen motociklist.

Policija je izvijestila da je do nesreće došlo kada je 63-godišnji austrijski državljanin, upravljaju automobilom Isuzu s kamp-prikolicom austrijske registarske oznake iz smjera Tara u smjeru Poreča, desnim kotačima izašao s kolnika pa sletio u odvodni kanal.

Uspio se vratiti na kolnik, ali je prešao na lijevu stranu, pri čemu je udario u motocikl Kawasaki, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 62-godišnji hrvatski državljanin. Od siline udarca motociklist je sletio van kolnika.

U nesreći je motociklist teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim austrijskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum