KAZNENA PRIJAVA za vozačicu

NOVI DETALJI PROMETNE NESREĆE U PULI: Pješakinja teško ozlijeđena u naletu vozila 

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Ilustracija (foto PU Istarska)

Ilustracija (foto PU Istarska)


Danas ujutro je kod caffe – bara Cacadu na pulskoj Verudi u prometnoj nesreći, uslijed naleta vozila, ozlijeđena pješakinja. Na mjesto nesreće upućene su i hitne službe.Iz Operativno-komunikacijskog centra PU Istarske potvrdili su da je riječ o starijoj ženskoj osobi, rođenoj 1937. godine, s područja Pule, koja je radi događaja hospitalizirana.

Što se tiče težine njezinih ozljeda, iz policije su potvrdili da je riječ o zadobivanju teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, zbog kojih je žena zadržana na jednome od odjela Opće bolnice Pula.
„Počiniteljica je vozačica koja je hrvatska državljanka, rođena 1969. godine, iz Pule. Oko 9:10 sati upravljala je osobnim automobilom marke Peugeot 206 pulskih registarskih oznaka kojemu je istekla važnost prometne dozvole.

Dolaskom na raskrižje s kolnikom Tomassinijeve ulice, odnosno nasuprot kućnog broja 40 Ulice Veruda, vozačica nije obratila pažnju na pješake koji su stupili na obilježeni pješački prijelaz, uslijed čega je prednjim dijelom vozila naletila na pješakinju koja je pala na kolnik.

Pješakinja je prevezena u Opću bolnicu Pula gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržana je u bolnici na liječenju“, izvijestili su iz PU Istarske dodavši da vozačica nije bila pod utjecajem alkohola te da protiv nje slijedi kaznena prijava za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom