BMW SERIJA 3

Iskoristite ograničenu ponudu Tomić & Co: Kultna sportska limuzina rođena za za čisto zadovoljstvo

| Autor: Promo
(BMW serija 3)

(BMW serija 3)


Iskoristite ograničenu ponudu Tomić & Co. za bogato opremljene modele BMW-a serije 3 i ostvarite uštedu od najmanje 6.000 eura.

BMW serije 3 desetljećima je bio mjerilo za segment sportsko-luksuznih limuzina i to s dobrim razlogom. Serija 3 spaja svoju pametnu, suptilnu i atraktivnu vanjštinu s bogatom unutrašnjosti, a posljednje redizajniranje također je donijelo neke izmjene vanjskog stila i poboljšanu tehnologiju iznutra.

(BMW serija 3)(BMW serija 3)

Uz razne infotainment dodatke i dugačak popis sigurnosne opreme koja dolazi kao standard, Tomić & Co. nudi ograničenu količinu različitih benzinskih i dizelskih modela s učinkovitim i snažnim motorima za impresivno sportsko iskustvo vožnje s uštedom od najmanje 6.000 eura.

BMW serije 3 i dalje svojom atraktivnošću plijeni pozornost svih suputnika i okoline zahvaljujući svom vrhunskom izgledu, dok vozača dodatno nagrađuje neospornom kvalitetom vožnje i visokom tehnologijom. Serija 3 nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku u svom sportskom dizajnu. 

Posebnost serije 3 brojne su inovativne tehnologije koje omogućuju ugodnu komunikaciju između vozača i vozila i to putem zakrivljenog zaslona BMW Curved Display s operativnim sustavom 8 i konceptom upravljanja na dodir koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija.

(BMW serija 3)(BMW serija 3)

Neograničena povezivost kroz integraciju pametnog telefona omogućit će vam planiranje rute na svom pametnom telefonu, a intuitivno upravljanje s pomoću glasovnih naredbi pružit će vam nevjerojatan osjećaj lakoće u vožnji. U BMW-u serije 3 je dostupan i pomoćnik za vožnju unatrag te integrirani BMW Digital Key koji vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ, a osobni digitalni asistent odgovara na sve vaše glasovne naredbe.

Većina modela BMW-a serije 3 iz ponude opremljena je M sportskim paketom koji dodatno ističe sportski karakter vozila. Tako su 18″ M naplatci od lake legure, varijabilno sportsko upravljanje, sportska sjedala za vozača i suvozača, M sportsko podvozje, M sportski kožni upravljač i M aerodinamični paket dodatna poslastica za ljubitelje sportske vožnje i atletskog izgleda.

(BMW serija 3)(BMW serija 3)

Dodatno zatamnjenje stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, grijanje sjedala za vozača i suvozača, adaptivna LED svjetla, servisni paket BMW Service Inclusive 5 g./100.000 km i još mnoštvo druge dodatne ekskluzivne opreme svakako doprinosi zajamčenom zadovoljstvu u vožnji.

BMW SERVICE INCLUSIVE: BEZ DODATNIH TROŠKOVA ODRŽAVANJA

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta.

S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova.

BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100% troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100%, drugu godinu 75% te za treću godinu 50%.

Većina vozila iz ponude dostupna je odmah u poslovnicama gdje su pripremili niz pogodnosti za financiranje putem BMW Financial Services.

Posjetite Tomić & Co. prodajno-servisne centre u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na 'Sada je vrijeme za BMW serije 3'.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom