LONDON

DMX skinut s aparata za održavanje života, no stanje i dalje "zabrinjavajuće"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američki reper DMX maknut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, objavio je njegov odvjetnik, dodavši kako ne zna je li bila riječ o predoziranju te kako je još uvijek zabrinut za njegovo stanje. 

Murray Richman je za američke medije rekao da je i dalje „zabrinut“ za život 50-godišnje hip-hop zvijezde pravog imena Earl Simmons. 

„DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara“, kazao je Richman za njujorški medij PIX11 News. 

„Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. No zabrinuti smo“.

„Bilo bi neiskreno od mene da sad sugeriram da u ovom trenutku nisam zabrinut“, naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li točni medijski napisi da je riječ o predoziranju. 

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku. 

U veljači 2016. hospitaliziran je nakon što je pao u nesvijest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme. 

 Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a. 

Glumio je i u filmovima poput „Romeo mora umrijeti“ i „Od kolijevke pa do groba“. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput  „Party Up (Up In Here)” ili „X Gon' Give It to Ya”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum