ZAGREB

Elemental obilježava 25 godina karijere na Šalati 3. lipnja 2023.

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kultni zagrebački hip hop bend Elemental obilježit će na gradskom stadionu Šalata 25 godina karijere u subotu, 3. lipnja 2023., objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, osam albuma, 40 spotova i 60 milijuna pregleda na YouTubeu, uz 120.000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, svoju dugovječnu karijeru Elemental će proslaviti najvećim samostalnim koncertom.

Svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom, kada je okupio 4500 ljudi, 20. je godinu proslavio objavljivanjem biografije „Sve, samo ne romantika!“, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma „XOXO“, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. 

Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album „Ilica“ objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje uskoro nove pjesme.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još jednom će dokazati kako pjesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili „Tako lijepa“ nisu olako nagrađene glazbenim statuama, te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini