PRVA ŽNL

Svi pogledi usmjereni na subotnji derbi u Žminju: KONAČNO SE, I TO NA GOSTOVANJIMA, SMOLJANCIMA "OTVORILO"

| Autor: Boris VIDULIN
SPOJILI DVIJE GOSTUJUĆE POBJEDE - Dean Perković (Smoljanci Sloboda) (Arhiva)

SPOJILI DVIJE GOSTUJUĆE POBJEDE - Dean Perković (Smoljanci Sloboda) (Arhiva)


Konačno se i nama otvorilo, nakon serije utakmica, ne samo bez pobjede već i bez pogotka, uspjeli smo spojiti dva pozitivna rezultata i to na gostovanjima. Možda je to iznenađenje za nekog tko ne prati naš rad, ali za nas nije, kaže vratar Smoljanci Slobode Dean Perković

Nakon 16 kola tri su se momčadi izdvojile na čelu ljestvice i među njima treba tražiti budućeg prvaka lige, no ne i nužno momčad koja će biti promovirana u viši rang. Medulin i Žminj su ovog proljeća još uvijek bez poraza, dok su igrači Banjola nakon lošeg starta, izgubljenog prvog mjesta konačno uhvatili ritam i počeli igrati onako kako se od njih i očekuje. U subotu je u Žminju na rasporedu derbi jer dolazi Medulin 1921 i ako gosti ostanu neporaženi onda će to za njih biti veliki korak prema naslovu prvaka, dok će u svim ostalim slučajevima neizvjesnost potrajati.

Derbi u Žminju

U nedjelju je Medulin bez Petrit Lekaja, s Ivanom Šistovom na klupi i "umornim" Milivojem Simeunovićem bez problema nadvisio goste iz Nedešćine, koji ničim nisu pokazali da su na Mutilu doputovali bez i jednog poraza ovog proljeća. Kada ne ide onim "glavnim" onda iskoči neko drugo ime, a to je ovog puta bio Marko Kontošić koji je tri puta bio na pravom mjestu, dva da samo skrene loptu u mrežu, a jednom da nesebično asistira za uvjerljivu pobjedu.

Ne toliko rezultatski, ali u igri su uvjerljivi bili i igrači Banjola u Potpićnu koje je drugi uzastopni poraz odmaknuo od borbe za sam vrh ljestvice. Ista situacija je bila i na Šaraji gdje su Žminjci nastavili svoj niz bez poraza. Sve su riješili u početnim minutama i onda bez problema održavali prednost. Domaćin se vratio nakon kaznenog udarca, imao je priliku i poravnati rezultat.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum