PRVA ŽNL

Medulinci povećali prednost, nastavak krize Banjola: FUNTANA IZNENADILA NA TIVOLIJU

| Autor: Boris VIDULIN
PRODUBLJENA KRIZA BANJOLA - Vrsar je uz Medulin jedini upisao domaću pobjedu (Milivoj MIJOŠEK)

PRODUBLJENA KRIZA BANJOLA - Vrsar je uz Medulin jedini upisao domaću pobjedu (Milivoj MIJOŠEK)


Moram naglasiti da smo mi i sada igrali dobro, ali nismo iskoristili prilike. Za razliku od gostiju. Imali su ih četiri, dvije smo spriječili, dvije nismo. Oni imaju dva jako dobra srednja braniča, imaju odličnog vratara, koji je obranio nekoliko "mrtvaca" a tresla se i greda, rekao je trener Velog Vrha Damir Šistek

Medulin 1921 ima igrače koji su tehnički potkovani i njima trenutno stanje terena na Mutili nikako ne odgovara. Grbavo, neravno, suho…sve to i te kako sputava njihove kreativce. Bilo je to vidljivo u nedjelju kada su minimalnim rezultatom pobijedili Smoljance Slobodu. Teško se kontrolirala lopta, a nekoliko lijepih prilika upropastila je loša podloga terena pa mogu biti zadovoljni što su i došli do minimalne pobjede.

Gosti će se žaliti na suca, dojam je s razlogom. Iz samo njemu znanih razloga neoprezan udarac domaćeg vratara nogom u lice gostujuće desetke okarakterizirao je kao preoštar prekršaj, iako je bio i više nego grub. S igračem manje već od prve minute porasle bi im šanse i lakše bi igrali protiv kvalitetnijeg protivnika. Spomenut će i izlazak vratara iz kaznenog prostora s loptom u rukama, ali neće tražiti alibi za poraz.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater