KOŠARKA

PAZINJANI DRUGI, OSLABLJENA STOJA ČETVRTA na prvom turniru Jedinstvene predkadetske lige

| Autor: Roberto CAR
Detalj s utakmice Stoja - Sisak

Detalj s utakmice Stoja - Sisak


Košarkaši dvaju istarskih klubova, Stoje i Pazina, u dvorani na Stoji odigrali su prvi turnir Jedinstvene predkadetske lige. Riječ je o novom natjecanju u kojem pravo nastupa imaju igrači 2005/06. godišta. Igra se turnirskim sistemom, a nastupa 12 hrvatskih klubova.

Na ovom su turniru, uz istarske klubove, nastupili Cedevita Junior i Sisak. Očekivano, najviše su uspjeha imali Zagrepčani koji su ostvarili tri uvjerljive pobjede. Pazinjani, koje vodi trener Dario Lukšić, su bili drugi s dvije pobjede i porazom, Siščani su bili treći, a oslabljeni sastav Stoje, u kojem je trener Dario Vidović uglavnom igrao s igračima ulaznog godišta, upisao je sva tri poraza.

Istarski dvoboj odigran je trećeg dana i pripao je Pazinjanima koji su slavili rezultatom 74:43.

Pazin je igrao u sastavu: Erniša, Matin, Drndić, Travalja, Fabris, Vidić, Močibob, Mendiković, Ivić, Ivetić, Juričić, Sironić. Stoja je igrala u sastavu: Ivančić, Pekica, Lunko, Ravnić, Mlatac, Cukerić, Sošić, Lenđel, Puniš, Babin, Udovičić, Mardešić.

Stoja i Pazin nastupit će na još četiri turnira, a prvi ih očekuje u Zagrebu 1. i 2. veljače, gdje će domaćin biti Cibona.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini