Puležan

Salahudin Šuke večeras protiv "Psycha" u Češkoj

| Autor: Mihael STOJANOVIĆ
Teo Mikelić, Salahudin Šuke i Denis Vojniković (Foto Denis Vojniković)

Teo Mikelić, Salahudin Šuke i Denis Vojniković (Foto Denis Vojniković)


Nakon impresivne pobjede na nedavnom Kupu nacija u Novom Sadu, hrvatski kickboksač Salahudin Šuke kreće u novu fazu svoje profesionalne karijere potpisivanjem ugovora s RFA organizacijom.

Ova odluka označava važan korak u njegovoj karijeri te otvara vrata međunarodnim izazovima i priznatim borilačkim scenama. Šukeov protivnik večeras u Opavi bit će mladi češki borac Dominik "Psycho" Prchal, iz kluba Spejbl Gym, uz mentorstvo poznatog češkog trenera Andrej Hutnik, poznatog kao I nekadašnjeg sparring partnera Mirka Cro Copa Filipovića. Kickboksač Teo Mikelić, koji trenira sa Šukeom u pulskom Punch It Gymu, također je aktivan u češko-slovačkoj RFA organizaciji.

(Foto Denis Vojniković)(Foto Real Fight Arena)

Velika prilika na boks sceni

Trener boksa i kick-boksa, Denis Vojniković, izrazio je iznimno zadovoljstvo potpisanim ugovorom s RFA organizacijom.

- Ovo je velika prilika za Šukea da pokaže svoje vještine na međunarodnoj sceni. Njegova posvećenost i radna etika jamče da će biti spreman za izazov, pojasnio je Vojniković.
Unatoč nedavnoj bolesti koja je privremeno zaustavila njegove pripreme, Šuke je izjavio da se osjeća potpuno oporavljeno i spremno za meč.

- Pripreme su bile izazovne, ali sada sam potpuno fokusiran i spreman za borbu. Očekujem atraktivan meč s Prchalom budući da smo obojica fajteri koji traže priliku za nokaut. Biti dio RFA priče za mene je velika čast i priznanje za moj dosadašnji rad’ pojašnjava Šuke.

Borba će se održati prema muay thai pravilima, s malim MMA rukavicama, što obećava uzbudljivu borbu za sve ljubitelje borilačkih vještina, pojašnjava Šukeov boks mentor Vojniković.

Real Fight Arena

RFA – Real Fight Arena poznata je po atraktivnim borbama i rastućoj reputaciji u borilačkom svijetu. Organizacija podržava amaterske borce i surađuje s raznim organizacijama kako bi promovirali sport, a s tržišta Češke i Slovačke širi se i na druga poput Poljske, Srbije, ali i daleke Kube, ističu na mrežnim stranicama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini