Plivački miting Pokal Ježek

"Arenaši" osvojili 18 medalja u Ljubljani

| Autor: Goran ROJNIĆ  
(Osobna arhiva)

(Osobna arhiva)


Proteklog vikenda Plivački Klub Arena nastupio je na 35. međunarodnom natjecanju "Pokal Ježek" u Ljubljani. "Arenaši" su postigli izvanredne rezultate, osvojivši ukupno 18 medalja.

Prvog dana u kategoriji kadeta, Paola Kovačić se istaknula osvajanjem tri zlatne medalje na 50 i 100 slobodno te 100 leđno. Loren Benčić je osvojio dva zlata na 50 i 100 prsno, dok je Mia Jadreško osvojila četiri medalje, zlato na 100 mješovito, dva srebra na 50 leđno i 50 leptir te broncu na 100 slobodno. Među mlađim kadetima, Ivan Floridan je osvojio broncu na 50 prsno.

Drugog danau su plivali početnici rođeni 2014. i 2015. godine te mlađi plivači. Najuspješniji među njima bio je Tin Bedić, osvojivši tri zlatne medalje u disciplinama 25 leptir, 25 leđno i 25 slobodno. Sjajne nastupe su imali Frane Kereš, s dvije bronce na 25 leđno i 25 slobodno, i Nika Budimir s dvije medalje, zlatom na 25 leđno i broncom na 25 leptir. Među najmlađim natjecateljima, rođenima 2016. godine, koji su se natjecali s starijim uzrastima istaknula se Lucija Zubčić, osvojivši zlato na 25 leptir.

Po završetku isplivanih 25-ica zbrajali su se bodovi po kategorijama te su tako Arenini plivači došli do još tri vrijedna rezultata. Tin Bedić osvojio je pokal "Ježek"’ i bio ukupni pobjednik u kategoriji E. Nika Budimir je zauzela drugo mjesto u istoj kategoriji, a Frane Kereš bio je ukupno drugi u kategoriji D. Mlade nade pulskog plivanja i njihove trenerice i treneri zaslužuju čestitke na postignutim rezultatima na međunarodnom natjecanju u Sloveniji.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater