NORIJADA

Bojana Gregorić Vejzović bijesna: "Starkelje, fakat vas sram bilo"

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Ovog petka maturanti su obilježili svoj dan u gradovima diljem Hrvatske, a zbog kolone srednjoškolaca došlo je do povremenih zaustavljanja i preusmjeravanja tramvajskih linija u centru grada Zagreba. Mnogima se ovo nije svidjelo, no glumica Bojana Gregorić Vejzović stala je u obranu maturanata i uputila važnu poruku odraslima.

Naime, Bojana se javila na svojem Instagram profilu.

Instagram screenshot @bojana.g.v

,,Norijada. Dan kada mladost slavi završetak srednje škole. Ulaze u novo razdoblje svojeg života. Jedan dan u godini kada je za njih, i zbog njih promet preusmjeren na 2h“, započela je Bojana.

,,Izlazeći s parkinga u rikverc osoba je udarila 2 djevojke!? Jedan dan u godini! Odrasli su nervozni, žale se, jambraju..”Mladost ok ali”. Ma starkelje fakat sram nas/vas bilo! Dosadni ste namčori! Nema ali bar jedan dan u godini!”, poručila je glumica.

Inače, Bojanin je sin Raul ove godine također maturant, a  glumica je nedavno na svojim društvenim mrežama podijelila njegovu majicu s norijade.

Bojana Gregorić sin.

,,Ljudi moji mi smo došli do norijade, zadnjeg dana srednje škole! Kaže mi sin “ma…cure iz razreda su smišljale natpise za majice, meni je to..” A meni sine nije! Veselite se, čuvajte se i pazite kaj radite divni mladi ljudi!”, napisala je tada uz fotografiju sina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater