EMOTIVNA ČESTITKA

Josipa Lisac uputila lijepu poruku Tonyju Cetinskom, a on uzvratio: "Sretan sam što živim u vremenu s tobom"

| Autor: Novi list
(Foto Vedran Karuza/Instagram @josipa_lisac)

(Foto Vedran Karuza/Instagram @josipa_lisac)


Hrvatski glazbenik Tony Cetinski na svojem je Instagram profilu podijelio emotivnu čestitku koju mu je poslala legendarna pjevačica Josipa Lisac, uoči njegovog 55. rođendana i koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je zakazan za 31. svibnja.

"Dragi Tony, divno je što mogu s tisućama vjernih poštovalaca podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od tisuću kojoj si najbolji! 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si", započela je Josipa u snimci.

"To se permanentno gradi uz strast, ogroman trud, sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi, baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti srca i srca. To se treba slaviti! Moje iskrene čestitke i da, sretan ti rođendan, dragi Toni!", zaključila je.

Tony nije ostao dužan, pa je kolegici također uputio nekoliko komplimenata i riječi zahvalnosti. "Hvala draga Josipa. Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak. Volim te", napisao je u opisu objave.

"Vidimo se i slavimo 31.05.2024. Arena Zagreb. Nemoguće je bilo sačuvati ovu objavu kako bih je objavio na sam dan koncerta", dodao je potom.

Glazbenik nije bio jedini dirnut ovom porukom; u komentarima su se javili mnogi raznježeni obožavatelji.

"Predivna Josipa. Sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu, muzici i životnim stavovima", "Za zaplakati zbog oboje,šta nakon vas u ovom ništavilu i sivilu. Svaka njena riječ je odmjerena, duboka, kao da istovremeno govori i o sebi. Predivna je ova ljubav između kolega, iskrena i čista", "Predivno rečeno od jedne velike Dive", bili su samo neki od komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of