PRVI DOJMOVI

Danijela Dvornik progovorila o velikoj promjeni: "Prošlo je punih pet mjeseci…"

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska blogerica Danijela Dvornik na svojim društvenim mrežama nerijetko dijeli različita iskustva iz privatnog života, diskutirajući o njima s pratiteljima, a ni ovaj put nije bio iznimka.

Na svojem je Instagram profilu Danijela obožavatelje upitala što bi voljeli promijeniti na sebi, odnosno čega bi se voljeli riješiti. Prije nego što su odgovori počeli pristizati, Danijela je odgovorila da je kod nje to farbanje kose.

,,Prošlo je punih pet mjeseci otkad se ja ne farbam. Naprijed se ne vidi toliko izrast jer mi je tu sijeda kosa, a iza se vidi. S obzirom na to da ja to ne vidim, nije mi toliko dramatično”, započela je Danijela putem svoje Instagram priče, te nastavila:

,,Mislila sam da će biti puno gore i da će biti 500 tih nijansi svega i svačega, ali moram reći da sam poprilično zadovoljna kako to ide i mislim da će to biti skroz okej na kraju. Kosa mi se preporodila otkad se ne farbam, vjerujte mi. Tako je meka i svilenkasta.”

Podsjetimo, Danijela je poznata po svojoj plavoj kosi, koja je njezin zaštitni znak već godinama. Ipak, prije nekoliko je tjedana obznanila da je spremna na promjenu i vraćanje prirodnoj boji kose.

,,Pogledajte vi taj izrast. Ja mislim da je vrijeme da ja počnem puštati svoju kosu, i da to bude boja kakva će biti. Ovdje je prilično sijeda, ovdje je već malo šatirana. Tako da, moglo bi to biti interesantno. Dosadilo mi se više farbati“, rekla je tada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini