dragocjeni trenutci

Paris Hilton objavila sliku koju su svi dugo iščekivali

| Autor: L. S.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Paris Hilton svijetu je predstavila svoju kćer tako da je na društvenim mrežama podijelila prve službene fotografije svoje kćeri London.

"S obzirom da je Majčin dan pred vratima, nisam mogla odoljeti upoznati svijet sa svojom djevojčicom London i podijeliti ove dragocjene trenutke naše obitelji", kazala je Hilton za People.

Govoreći o svojih dvoje mališana, rekla je: "Phoenix i London su mi sve i osjećam se kao najsretnija žena na svijetu što sam udana za ljubav svog života i što imam našu prekrasnu obitelj. Apsolutno smo najbolji tim i moj se život napokon čini potpunim".

U čast tog velikog trenutka, Hilton je objavila svoju novu pjesmu "Fame won’t love you" u suradnji s pjevačicom Sijom.

"Kad sam razmišljala kako svijetu predstaviti London, shvatila sam da je savršeni soundtrack za njezino pojavljivanje moja nova pjesma sa Sijom. Ovo je moja poruka mojim bebama – uvijek ću vas i zauvijek voljeti i biti tu za vas", kazala je ponosna mama.

Zatim je opisala svoj proces pisanja pjesama sa Sijom, rekavši da su se njih dvije oslanjale na Hiltonina osobna iskustva:

"Kada smo Sia i ja zajedno počele stvarati glazbu, puno smo razgovarale o mojoj osobnoj priči: o slavi u mladosti, traumama koje sam doživjela u tinejdžerskim godinama, pritisku koji mediji mogu staviti na mlade žene, mom putu u majčinstvo i izgradnju obitelji".

"Sve stvari za koje sam mislila da će me usrećiti – slava, pratitelji, ljepota – često vas mogu ostaviti praznim i usamljenim. Ono što mi je donijelo stvarno duboko ispunjenje je to što sam postala majka, izgradila obitelj s Carterom i produbila svoje odnose s obitelji i prijateljima", zaključila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater