ODUŠEVILA REAKCIJOM

Danijela odgovorila na kritike o braku s Dinom: "Točno sam znala da će biti poznat.."

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska blogerica Danijela Dvornik rado komunicira sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Samim time, često progovara o različitim temama, a ovaj se put dotakla svojeg braka s pokojnim suprugom i kultnim glazbenikom, Dinom Dvornikom.

Naime, Danijela je nedavno na svojem profilu progovorila o načinima štednje i raspolaganja s novcem, a na tu je temu zaprimila i neke negativne komentare.

,,Oprosti, ali kad netko tko nikada nije radio govori o štednji, loše mi je. Tuđu lovu je lako štedjeti, pretpostavljam…”, glasio je jedan od njih.

Ipak, Danijela mu nije ostala dužna, pa je na ovaj komentar odgovorila videom, kojeg je također objavila na svojem Instagram profilu.

,,Ovi komentari me zapravo cijeli moj život prate iz nekog razloga. Ne znam, možda ljudi imaju percepciju da kad se žene udaju za nekog tko je poznat apsolutno ne rade ništa i da jednostavno pretpostavljam po njima sjede cijeli dan na trosjedu i glume fikus. Sad ću ja vama ispričat moju priču zašto ja ništa nisam cijeli život nisam ništa radila, da maknem tu stigmu sa sebe”, započela je Danijela.

,,Znači, kad sam bila mlada, bila sam ovako zgodna cura, i normalno buljila sam u frajere kao što su frajeri buljili u mene, ali ja sam imala jednu moć u sebi, a to je da sam imala vidovitost. Kad bi meni frajer doletio ja bih odmah znala hoće li on biti uspješan ili neće. Ako nije bio uspješan, otfrknula bih ga, a ako bi vidjela da postoji nada da bude uspješan, odnosno ako bih ja iskoristila te svoje vidovite moći, naravno da bih se oko toga pozabavila”, našalila se potom.

,,Moja moć je bila ta što sam ja to vidjela prije nego što bi on postao uspješan, pa bih onda ja iskoristila svoje moći da ga pridobijem. To je puno bolja varijanta nego kad je on već izrealiziran i uspješan, jer onda vam je konkurencija puno veća, a on će uvijek više cijeniti onu ženu koja ga je voljela kad nije imao ništa, nego onu kad je već imao nešto. Tako da sam ja eto dvije godine mog života potrošila da ja njega prisilim da on mene oženi. Pa sam pokušavala ostati trudna, svašta nešto sam pokušavala, ali nije me išlo i uglavnom sam na kraju ipak morala silu upotrijebit”, nastavila je.

,,U početku sam tako sjedila, bilo mi je dosadno pa mi je kupio psa da se malo zabavim, a kasnije sam ipak, nakon jedno šest do sedam mjeseci, ostala ipak trudna i to je bila točka na i. Jer ipak kad ti zatrudniš i rodiš dijete onda si zapečatila svoj status”, dodala je potom, te zaključila: ,,Kad su počele dolazit te stvari koje je on ostavio iza sebe – odjedanput dolazi kuća na Braču, kuća u planini, stan u Zagrebu pa onda neki tajni računi u Švicarskoj na koje je pohranjena ne znam ni ja kolika lova. Meni je to bio živi šok jer ja nikad nisam ni račun odnijela platit, a kamoli nešto drugo.”

Fanovima u komentarima nije preostalo mnogo toga nego smijati se, a mnogi su udijelili komplimente Danijeli za njezin smisao za humor, pa i glumačke sposobnosti.

,,A dobro kako ste mogli to tako ozbiljno ispričati, pa mislim ja ne mogu”, ,,Iako mi niste baš pretjerano “dragi”, video vam je vrh! Svaka čast kraljice“, ,,Danijela stvarno si kraljica, a jesi luda, svaka čast, divim ti se”, ,,E pa neka si im objasnila. Vidovita ženo”, pisali su.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater