BUDUĆE PROŠIRENJE

Victoriu Beckham upitali je li spremna postati baka: "Osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam…"

(Reuters)

(Reuters)


Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom ima četvero djece, a kada su je upitali biti uzbuđena što će postati baka ponudila je urnebesan odgovor:

“Isuse. Što?! Woo! Čekaj! Mislim da se to još ne događa. Osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još ne događa”.

Pjevačica grupe Spice Girls koja je postala modna dizajnerica na pitanje o tome želi i hoće li postati baka dala je komentar gotovo dvije godine nakon što je postala svekrva, odnosno nakon što se njen sin Brooklyn oženio glumicom Nicolom Peltz Beckham.

Par je još prije izjavio kako jednog dana žele imati veliku obitelj.

Victoria je nastavila razmišljati kako bi voljela da je zovu njezini budući unuci, prisjećajući se razgovora s glavnom urednicom Voguea Annom Wintour.

“Zadnji put kad sam bila s Annom, rekla sam: ‘Anna, kako te zovu unuci?’, a ona mi je rekla: ‘Anna'”, rekla je Victoria.

“A ja sam rekla: ‘Pa, to je vrlo elegantno, pa ću možda krenuti tim putem. Ali to se još ne događa. Ali, znaš, nadam se da će jednog dana, ako budem blagoslovljena, to bi bilo divno”, zaključila je.

Victoria je također pričala i o snahi rekavši:

“Mislim da je Nicola divna. Ona je tako talentirana, tako je strastvena u onome što radi. A ona i Brooklyn čine jedno drugo super sretnima i to je divno vidjeti. Kao majka, sve što želiš je da tvoja djeca budu sretna, zar ne? I to je sve. Dakle, lijepo je”, piše E! News.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini