71. IZBOR MISS SVIJETA

Lucija Begić otputovala u Indiju predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss svijeta

| Autor: Sandy Uran
(Foto: Boris Mataković)

(Foto: Boris Mataković)


Boje Hrvatske na ovogodišnjem, 71. izboru Miss svijeta brani Lucija Begić. Izbor će se održavati u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka, a veliki finale bit će održan u New Delhiju.

Luciju je na put ispratio indijski veleposlanik u Hrvatskoj, Nj. E. Raj Kumar Srivastava. U kovčezima je ponijela odjeću hrvatskih dizajnera, doznajemo iz tima izbora Miss Hrvatske.

– Lucija na izbor putuje punih kovčega i u potpunosti je spremna predstaviti sebe i našu zemlju te će u svakoj od kategorija pokušati skupiti bodove ili izboriti pobjedu, izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Velike se nade za uspjeh polažu i u dizajnersku haljinu u kojoj će se Lucija predstaviti na velikom finalu pred milijunskim auditorijem, a čiji je autor naš poznati i cijenjeni dizajner Ivan Alduk.

Lucija će se u nacionalnim plesovima svijeta, Dances of the World, predstaviti u vrlo atraktivnoj posavskoj narodnoj nošnji koju krasi bogata ogrlica od koralja. Za humanitarnu aukciju u sklopu organizacije Beauty with a purpose ponijela je umjetničku sliku Dimitrija Popovića.

Lucija se s trenericom Gabrijelom Kvesić pripremala i za kategoriju Talent, a predstavit će se mažoret-plesom.

Kolekciju odjeće za svaki dan boravka u Indiji kreirala je dizajnerica Daniella Maleza koja je dizajnirala i kostim za talent-nastup. Valja naglasiti i da Lucija na izbor putuje punih kovčega, za što su se pobrinule dizajnerice Katarina Mamić i Marina Matić. Iz Vjenčanica Nikolina pripremili su glamurozne večernje haljine, a Prahir set luksuznog nakita.

Da bi Lucija zasjala u najljepšem svjetlu, pobrinuli su se poliklinika Sara, institut za ljepotu Dharma i Studio Marcela, koji su joj kroz niz radionica pokazali styling kose.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini