PRVI SPOJ

Charles se povodom Valentinova prisjetio kako je upoznao Ellu Dvornik

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram Screenshot)

(Foto: Instagram Screenshot)


Britanski poduzetnik Charles Pearce i influencerica Ella Dvornik trenutno su u procesu razvoda, no to nije spriječilo Charlesa da se povodom Valentinova prisjeti nekih njihovih zajedničkih trenutaka, a iste je potom i podijelio na društvenim mrežama.

Naime, na svojem je Instagram profilu Charles podijelio niz priča, u kojima je ukratko opisao njihovo upoznavanje.

Instagram screenshot @charles_pearce

,,Pronašao sam svoju ljubav u Copenhagenu…ili sam barem mislio da jesam”, započeo je Charles. ,,Naš prvi spoj u Copenhagenu, u listopadu 2023! Nekoliko mjeseci kasnije na ovaj isti dan, moje me srce odvelo u njezin klub prvi put sa mnoštvom cvijeća. I rekao sam: ‘Dođi u London sa mnom ili me nikad više nećeš vidjeti.’ Nekoliko dana kasnije, preselila se sa mnom u London”, otkrio je Charles.

Instagram screenshot @charles_pearce

Instagram screenshot @charles_pearce

,,Između svega što sam rekao a nisam mislio, i što sam mislio a nisam rekao, većina ljubavi je izgubljena”, napisao je potom, pa dodao: ,,Nikad ne prestajte sanjati, nikad ne prestajte vjerovati. Sretno Valentinovo.”

,,10 godina kasnije i blagoslovljen sam s dvoje divne djece i strahovito dobrom pričom! Čak i nakon svega, i dalje vjerujem u ljubav na prvi pogled i na uvijek i zauvijek. Bez romantike i ljubavi malo je toga u životu što nas čini najboljim verzijama sebe. S velikim uzdahom, čekam vrijeme kada ću moći napisati sljedeće poglavlje”, zaključio je naposljetku Charles.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater