NOVI IMIDŽ

Nina Badrić oduševila drastičnom transformacijom izgleda: "Bože ženo, kako ti izgledaš!"

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska glazbenica Nina Badrić mnogima je omiljena zbog svog odmjerenog stava i modnog izričaja, a ni ovaj put nije propustila oduševiti fanove sasvim novim imidžom koji je odisao elegancijom.

Naime, na svojem je Instagram profilu Nina podijelila fotografije svojeg modnog odabira za dodjelu nagrade Zlatni studio. Ipak, mnogima je pažnju zaokupilo nešto drugo – njezina sada potpuno kratka kosa.

(Foto: Instagram Screenshot)(Foto: Instagram Screenshot)

Fanovi su bili oduševljeni ovom transformacijom, a komplimenti su se samo nizali. ,,Najljepša”, ,,Predivna”, ,,Božanstvena, zaljubila sam se”, ,,Bože, kako ti izgledaš. Prava diva s red carpeta“, ,,Wow, ženo, predivna si, zašto tek sad ova frizura?“, bili su samo neki od komentara.

Njeni pratitelji nisu bili jedini kojima se svidio Ninin novi imidž, već su se i brojne kolege s estrade javile kako bi joj udijelile komplimente. Među njima su se našli i Jelena Rozga, Zsa Zsa, Luka Nižetić, Franka Batelić, Marko Tolja i mnogi drugi.

Zanimljivo je i što je Nina nedavno upitala svoje pratitelje za mišljenje u toku razmišljanja o promjeni frizure. Ipak, tada je razmatrala farbanje u plavo. ,,Opet plava ili ne pitanje je sad“, napisala je Nina, a pratitelje zamolila za doprinos u odluci. ,,Glas naroda?“, upitala je tada. Ipak, čini se da je ipak presudila odluka da ostane brineta, a pjevačica se odlučila za promjenu u drugom smjeru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum