NASTAVLJA OPORAVAK

Kate Middleton napušta Windsor prvi put nakon operacije, pridružuje se Williamu i djeci

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Kate Middleton napustila je dvorac Windsor prvi put nakon uspješne abdominalne operacije kako bi se pridružila princu Williamu i djeci u seoskoj kući.

Sada se očekuje da će princeza od Walesa provesti vrijeme u Anmer Hallu, kući nje i princa Williama na imanju Sandringham u Norfolku, dok su njihova djeca na školskim praznicima, doznaje People. Par dijeli troje djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Daily Mail izvijestio je da se Kate pridružila svojoj obitelji u Norfolk nakon što je provela neko vrijeme nakon operacije u Adelaide Cottageu u Windsoru. ,,Katarina se dobro oporavlja. Raduje se promjeni okoline i moći će se opustiti u Norfolku dok djeca troše energiju s Williamom“, podijelio je izvor.

Putovanje para sada će ih približiti kralju Charlesu, koji boravi u Sandringhamu nakon što se tamo vratio u utorak uslijed dijagnoze raka.

Prošlog mjeseca, Kensingtonska palača objavila je da je princeza od Walesa prošla “planiranu abdominalnu operaciju” u The London Clinic i “najvjerojatnije se neće vratiti javnim dužnostima do Uskrsa”. ,,Operacija je bila uspješna, i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, prije nego što se vrati kući kako bi nastavila s oporavkom,” stajalo je u izjavi tada.

,,Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju za održavanjem što je moguće više normalnosti za svoju djecu; i njezinu želju da njezine osobne medicinske informacije ostanu privatne. Kensingtonska palača stoga će pružati informacije o napretku Njezine Kraljevske Visosti samo kada bude značajnih novih informacija za podijeliti”, dodano je u izjavi.

U međuvremenu, princ William dovodi nove osobe u Kensingtonsku palaču jer je imenovao bivšeg diplomata za svog privatnog tajnika, javlja The Telegraph. Princ od Walesa unajmio je Iana Patricka – koji je prethodno radio kao geopolitički savjetnik u Ministarstvu vanjskih poslova i razvoja – za tu poziciju. Imenovanje dolazi samo nekoliko dana nakon što je princ William obavio svoj prvi javni angažman nakon što je Kate Middleton provela 13 dana u bolnici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater