PROVOKATIVNA IZJAVA

Britney Spears ponovno šokira: otkrila da se ljubila s Affleckom

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Pjevačica Britney Spears ponovno je javnost iznenadila pomalo provokativnom izjavom, tvrdeći da se jednom prilikom ljubila s popularnim glumcem Benom Affleckom.

Pop princeza je ovaj sočan detalj podijelila na Instagramu, mjesecima nakon što je objavljena njezina eksplozivna memoarska knjiga, ”The Woman in Me”. U svojoj knjizi, Britney se usredotočila na probleme u obitelji i kraj svoje veze s Justinom Timberlakeom.

Ali čini se da je zaboravila uključiti jedan pikantni detalj koji uključuje Bena. Britney je objavila staru crno-bijelu fotografiju sebe, Bena i Diane Warren, hvaleći glumačke sposobnosti Bena. Ipak, mali pikantni detalj koji je navela u opisu bio je taj koji je zaista privukao pažnju svih.

U svom Instagram postu – gdje su komentari isključeni – Britney je napisala: ,,Cool slika mene, Bena Afflecka i Diane Warren iz prijašnjih godina ! On je stvarno nevjerojatan glumac. Jesam li slučajno zaboravila spomenuti da sam se ljubila s Benom te noći…iskreno sam zaboravila…dođavola, to je ludo!”

,,Šteta što vam ne mogu ispričati priču koja se dogodila prije toga! O Bože, samo sam tračerica !”, napisala je potom u šali, a onda zaključila: ,,Psst, zapravo sam zaboravila !!!”

Objava je izazvala lavinu tračeva, potencijalno ugrožavajući već uspostavljenu vezu Afflecka s Jennifer Lopez. Iako se par suočio s brojnim izazovima, trenutak s objavljene slike poklopio se s početnim fazama njihove veze, kada su glasine o Affleckovoj avanturi sa Spears bile aktualne.

Spears je odmah izbrisala sliku, shvativši njezin potencijal za štetu. Ipak, šteta je već bila učinjena, ostavljajući neugodnost u zraku. Ni Affleck ni Lopez nisu se oglasili po tom pitanju, odlučivši se ne obraćati pažnju na navodni poljubac.

Treća osoba na slici, Diana Warren, bliska prijateljica i američka skladateljica, ostaje periferna figura u drami. Iako su glasine o vezi između Spears i Afflecka kružile godinama – pojačane raznim naznakama tijekom Spearsine glazbene karijere, uključujući i pisanje Affleckovog imena na ruci u glazbenom spotu – nikakvi konkretni dokazi o vezi nikada nisu isplivali na površinu.

Ovo iznenađujuće otkriće dodaje još više “začina” već dobro dokumentiranom ljubavnom životu Britney. U svojoj memoarskoj knjizi, superzvijezda je otvoreno govorila o svojoj vrućoj aferi s glumcem Colinom Farrellom, koja joj je, kako je rekla, pomogla prebroditi teški prekid s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini