ZABRINJAVAJUĆE

Kanye West i Bianca Censori ponovno šokiraju, ona prošetala gola ispod prozirnog kišnog ogrtača

| Autor: Glas Istre
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Otkako se par legalno vjenčao u prosincu 2022., Kanye West i Bianca Censori ne prestaju privlačiti pažnju svojim jedinstvenim i provokativnim modnim odabirima, a najnoviji uključuje potpuno prozirni kišni ogrtač bez ičega ispod.

Kada je Los Angeles u inače sunčanoj Kaliforniji pogodila rijetka kiša u ponedjeljak, West i Censori hrabro su se uputili vani, obukavši kišnu odjeću koja je otkrivala malo više nego obično. Što se tiče Westa, nosio je svoj prepoznatljivi potpuno crni outfit, uključujući futuristički pokrov za glavu, prekriven tamnozelenim-kožnatim pončom.

S druge strane, Censori je nosila prozirni kišni ogrtač s crnim slovima sprijeda i ništa ispod, zajedno s crnim čizmama. Nosila je kapuljaču na ogrtaču dok je u jednoj ruci držala telefon.

Fanovi su podijelili svoje mišljenje na društvenim mrežama, a mnogi su osim posprdno ovu kombinaciju komentirali i s određenom dozom zabrinutosti.

"Njoj sigurno mora biti hladno, a on je sav zabundan", "Izgledaju kao da su iz horor filma", "Je li ona dobro?!", "Jadna djevojka…Vani je hladno", "Svakim danom je sve gore ", bili su samo neki od zabrinutih komentara.

Mnogi su spekulirali i kako Kanye sve ovo radi kako bi privukao pažnju bivše supruge, Kim Kardashian.

"Čovjek nosi 5 slojeva. Žena nosi vreću za smeće. Kunem se da je ovo sve zbog Kim", glasio je jedan od komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum