VELIKO IZNENAĐENJE

Taylor Swift najavila potpuno novi album nakon osvajanja 13. Grammyja

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Svjetski poznata pop senzacija Taylor Swift donijela je veliko iznenađenje sa sobom na dodjelu Grammy nagrada 2024. Naime, dok su svi fanovi očekivali da objavi ponovnu snimku svog albuma Reputation, ona je šokirala publiku viješću da potpuno novi album izlazi 19. travnja. 

Zvijezda je odnijela nagradu za najbolji pop vokalni album za svoj album “Midnights”, time nadmašivši Kelly Clarkson i njen album Chemistry”, Miley Cyrus s “Endless Summer Vacation”, Olivia Rodrigo s “Guts”, te Eda Sheerana s njegovim albumom “(Subtract)”. I dok je prihvaćala nagradu, svoj 13. Grammy – njezin “sretan broj” – najavila je potpuno novi album, “The Tortured Poets Department”, koji izlazi 19. travnja.

,,Želim zahvaliti članovima Recording Academyja na ovom glasanju. Ali znam da je način glasanja Recording Academyja izravan odraz strasti fanova”, rekla je Swift, pa dodala: ,,Zato želim zahvaliti fanovima tako da vam otkrijem tajnu koju sam od vas skrivala posljednje dvije godine, a to je da moj potpuno novi album izlazi 19. travnja. Zove se ‘The Tortured Poets Department”. Idem sada objaviti naslovnicu iza pozornice. Hvala vam. Volim vas. Hvala vam.”

Taylor je potom veliku vijest objavila i na svojem Instagram profilu, a objava sada broji preko 12 milijuna oznaka ‘sviđa mi se’.

,,Sve je dozvoljeno u ljubavi i poeziji… Novi album ”Tortured Poets Depratment” izlazi 19. travnja”, napisala je.

Inače, album “Midnights” objavljen je u listopadu 2022., a označio je Swiftin deseti originalni studijski album i iznjedrio ogromne hitove na Billboard Hot 100 popisu s “Anti-Hero”, koji je dosegnuo prvo mjesto, kao i “Lavender Haze” i “Karma”, koji su oboje dosegnuli drugo mjesto na ljestvici.

U napomeni objavljenoj uz najavu albuma u kolovozu 2022., Swift je objasnila koncept albuma “Midnights”. ,,Ležimo budni u ljubavi i strahu, u nemiru i suzama. Gledamo u zidove i pijemo dok nam ne progovore natrag. Vrtimo se u svojim kavezima i molimo se da nećemo – upravo sada – napraviti neku sudbonosnu pogrešku koja će nam promijeniti život. 

Ovo je kolekcija glazbe napisane usred noći, putovanje kroz terore i slatke snove. Podovi po kojim gazimo i demoni s kojima se suočavamo. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili držati upaljene svjetiljke i krenuti u potragu – nadajući se da ćemo možda, kad otkuca ponoć… susresti sami sebe”, napisala je tada Swift.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini