RIJEDAK JAVNI NASTUP

Céline Dion oduševljava glamurom na Grammyjima usred borbe s teškom dijagnozom

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Peterostruka dobitnica Grammyja, Céline Dion, napravila je rijedak javni nastup u nedjelju navečer na Grammyjima 2024., izgledajući glamurozno kao i uvijek.

Legendarna glazbenica, koja se povukla iz javnosti zbog dijagnoze rijetkog i neizlječivog neurološkog poremećaja sindroma ukočene osobe 2022. godine, dobila je ovaciju dok je izlazila u prekrasnoj modnoj kombinaciji koju je za nju oblikovao stilist i prijatelj Law Roach, koji se posebno povukao iz “mirovine” kako bi stilizirao Dion.

Pjevačica je nosila elegantnu nježno ružičastu haljinu koja je sezala do poda. Dodala je upečatljivu ogrlicu i dijamantnu narukvicu. Izgled je upotpunila dugim karamel kaputom i kosom u raskošnom bobu.

,,Hvala vam svima, volim vas još više. Izgledate prekrasno”, podijelila je na pozornici, te dodala: ,,Kada kažem da mi je drago što sam ovdje, zaista to mislim iz srca.”

Roach, koji je također stilizirao Zendayu i Megan Thee Stallion, objavio je na Instagramu videozapise s oznakom na kojoj piše: ,,Pozdrav, nisam u mirovini. Samo na jednu noć!”.

Podsjetimo, u svibnju je pjevačica otkazala 42 datuma svoje turneje Courage World Tour zakazane do travnja 2024. zbog dijagnoze sindroma ukočene osobe. Istog mjeseca, izvor je rekao za People da je njen cilj “sigurno ponovno turneja, ali kad se oporavi”. ,,Trenutačno se fokusira na svoje zdravlje”, dodao je.

Dionino stanje, prema Stiff Person Syndrome Foundation, utječe na središnji živčani sustav, posebno mozak i kralježnicu. ,,Pacijenti mogu biti onesposobljeni, vezani uz invalidska kolica ili krevet, nesposobni raditi i brinuti se o sebi”, kažu.

U rujnu je Dionina starija sestra Claudette za Hello! Canada otkrila novosti o njezinim trenutnim zdravstvenim problemima. ,,Radi sve što može da se oporavi. Ona je snažna žena. To je bolest o kojoj malo znamo. Postoje grčevi – nemogući ih je kontrolirati. Malo toga možemo učiniti da je podržimo, da ublažimo njezinu bol”, ispričala je tada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater