ponovno izlazi

Sofiji Vergara ne treba suprug, ali želi ga

| Autor: Glas Istre
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Šest mjeseci nakon prekida s bivšim partnerom, Joeom Manganiellem, glumica Sofia Vergara ispričala se kakvo je trenutno stanje na njezinom ljubavnom planu.

U novom intervjuu za The Daily Mail progovorila je o tome kakvo je njeno stajalište prema spojevima i izlascima, a pritom se osvrnula i na aplikacije za upoznavanje. Na pitanje je li koristila takve aplikacije od prekida, Vergara je odgovorila: "Ne, da bar!"

"Loše se snalazim s tehnologijom, sigurno bih kliknula na pogrešne. Otvorena sam za zabavu i upoznavanje ljudi", nastavila je, pa dodala: "Prošlo je samo šest mjeseci. Čudno je, jer sada živim duže u Sjedinjenim Američkim Državama nego u svojoj zemlji [Kolumbija]. Ali i dalje sam vrlo latinska. Vježbam uz latino glazbu. U mom automobilu svira latino glazba."

"Moji prijatelji – moji bliski prijatelji – ili su moji rođaci ili oni koje sam upoznala u vrtiću. Tako da mi sada treba suprug!" dodala je, pa pojasnila: "Ne, ne treba mi suprug, želim jednog. Čak ni ne mora biti suprug. Partner."

Bivša zvijezda serije "Moderna obitelj" također je detaljnije govorila o prekidu s Manganiellom, dodatno potvrđujući da nisu bili usklađeni kada je u pitanju proširenje obitelji: "Odlučio je da želi djecu, a ja ih nisam htjela. Bilo je kao: 'Zamisli, kad bi to dijete imalo 10 godina, ja bih imala 60 nešto. To je baka!' Znam kakve žrtve morate podnijeti da biste bili dobra majka. Morate biti prisutni. A meni je karijera važna. Ne mogu nestati. Mnogi se oslanjaju na mene", poručila je.

"Imam 51 godinu, mome sinu je 32. Spremna sam se igrati sa svojim unukom, a kad završim, kažem: 'U redu, uzmi. Tvoje je!'", kazala je. Podsjetimo, Vergara dijeli sina Manola, koji sada ima 32 godine, s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom.

Vergara i Manganiello objavili su vijesti o svom razlazu prošle godine, rekavši da su donijeli "tešku odluku" o razvodu nakon sedam godina braka. "Kao dvoje ljudi koji se vrlo vole i brinu jedno za drugo, ljubazno tražimo poštovanje privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", napisali su tada u zajedničkom priopćenju.

U mjesecima nakon njihovog razlaza, glumac je viđen kako izlazi s glumicom Caitlin O'Connor, dok je Vergara viđena na nekoliko spojeva s Justinom Salimanom, ortopedskim kirurgom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of